Menu SEPTEMBER

HAPJES

Champagne Premier Cru ‘Alain Bernard’ 
Gerookte paling / Waterkers / Hangop
Oester / Yuzu
Praline van pulled pork / Pickles

MENU

Parmoleto, Vermentino, 2020 [Montecucco, Italië]
Tartaar van rund / Carpaccio van langoustine / Wasabi
(+ Royal Belgian Caviar ‘Gold label’ / € 15)

+

Vigier ‘Mon Viognier’, Viognier, 2020 [Ardèche, Frankrijk]
Kedgeree / Sint-Jakobsvrucht / Spitskool / Vadouvan

+

I Carpini ‘Sette zolle’, Barbera, 2013 [Piëmonte, Italië]
Met honing gelakte eend / Raapjes / Zilveruitjes / Specerijrijke wijnsaus

+

Granité van Beaujolais / Cassis / Rode vruchten / Espuma van oranjebloesem

+

illy / thee

Prijs 
75 – zonder wijnen  (water en koffie inbegrepen)

95 – champagne en wijnen inbegrepen t.e.m. het hoofdgerecht

Dessertwijn: 7 euro


Wij sluiten af om 00:00 u voor de avondshift, om 17:00 op zondag, bedankt voor uw begrip.
Gelieve ons te verwittigen bij allergieën of speciale diëten