Menu september

HAPJES

Champagne Premier Cru « Alain Bernard »
Oester / Champagne / Spinazie
Kingfish / Dashi / Bosuitjes
Huisgerookte wilde eend / Rode kool

MENU

Nyakas ‘Aligvarom’, Chardonnay/Irsai Olivér/Müller Thurgau/Pinot Gris, 2018 [Buda, Hongarije]
Coquille / Mango / Gember / Groene asperge

Prios Maximus, Verdejo, 2018 [Rueda, Spanje]
Arroz negro / Reuzengamba

Les Trois Tomates ‘St.-Félix’, Carignan/Cinsault/Grenache e.a., 2016 [Languedoc, Frankrijk]
Zomerhert / Polenta / Paddenstoelen / Saus met Maury

Clafoutis met pruimen / Armagnacroomijs

illy / thee


Prijs 
75 – zonder wijnen  (water en koffie inbegrepen)
95 – inclusief wijnen t.e.m. hoofdgerecht (water en koffie inbegrepen)


Wij sluiten graag af om 0:00 u voor de avondshift, om 17:00 op zondag, bedankt voor uw begrip.
Gelieve ons te verwittigen bij allergieën of speciale diëten