Menu OKTOBER

HAPJES

Champagne Premier Cru ‘Alain Bernard’ 
– Mousse van gerookte zalm / Tacos / Guacamole
– Crispy schelvis / Remoulade
– Vol-au-vent van patrijs

MENU

Château d’Aigueville, Clairette/Viognier/Roussanne, 2019 [Rhône, Frankrijk]
Ceviche van schelpjes / Dashi / Zeewier 

+

Expression du Chenin, Chenin Blanc, 2019 [Anjou AOC, Frankrijk]
Gegrilde snoekbaars / Pastinaak / Paddenstoelen / Mousseline / Kruidenolie 

+

Les Terrasses de Thieri, Grenache/Syrah, 2017 [Terrasses du Larzac AOP, Frankrijk]
Bosduif / Aardappelnestje / Knolgroenten

+

*Dessertwijn 
Moelleux au chocolat / Roomijs van tonkabonen / Kaneelkletskop

+

illy / thee

Prijs 
75 – zonder wijnen  (water en koffie inbegrepen)

95 – champagne en wijnen inbegrepen t.e.m. het hoofdgerecht

Dessertwijn: 7 euro

Wij sluiten af om 00:00 u voor de avondshift, om 17:00 op zondag, bedankt voor uw begrip.
Gelieve ons te verwittigen bij allergieën of speciale diëten