Menu NOVEMber

HAPJES

Champagne Premier Cru « Alain Bernard »
Serranoham / Mousse van kastanje
Pompoensoepje / Roquefort
Patrijs / Feta

MENU

Réserve des Administrateurs, Fendant, 2019 (Valais AOC, Zwitserland) 
Everzwijn / Wildblumenkäse / Groentecarpaccio 

+

I Carpini, Timorasso, 2020 (Colli Tortonesi DOC, Italië)  
Zeebaars / Zalf van aardpeer / Schorseneren / Noilly Prat / Bieslook

+

Château Brun Despagne Héritage, Merlot/Cabernet Sauvignon, 2016 
(Bordeaux Supérieur AOC, Frankrijk) 

Hert / Witloof / Bospaddenstoelen / Krokante boerenkool

+

 ‘Snickers’ 

+

illy / thee

Prijs 
75 – zonder wijnen  (water en koffie inbegrepen)

95 – champagne en wijnen inbegrepen t.e.m. het hoofdgerecht

Dessertwijn: 7 euro


Wij sluiten graag af om 0:00 u voor de avondshift, om 17:00 op zondag, bedankt voor uw begrip.
Gelieve ons te verwittigen bij allergieën of speciale diëten