Menu NOVEMber

HAPJES

Champagne Premier Cru « Alain Bernard »
Pompoensoepje / Gember / Kurkuma
Toast champignon
Pulled duck / Kweepeer

MENU

Perroy « Cuvée 48 » Grand Cru, Chasselas, 2016 [La Côte AOC, Zwitserland]
Ham en mousse van everzwijn / Gruyèrewafeltje / Pickles van herfstgroenten

Adega de Vila Real Reserva, 2018 [Douro DOC, Portugal]
Bacalhau / Kikkererwten / Chorizo / Groene groentebouillon / Zee algen

Villa des Anges ‘Jeff Carrel’, Cabernet Sauvignon, 2018 [Languedoc IGP, Frankrijk]
Gegrilde haas / Stoofpotje van de schouders / Rode biet / Sjalot / Spruitjes

Perengebak met marsepein / Crème van gebrande peer / Roomijs van amandelmelk

illy / thee


Prijs 
75 – zonder wijnen  (water en koffie inbegrepen)
95 – inclusief wijnen t.e.m. hoofdgerecht (water en koffie inbegrepen)

* dessertwijn – 7


Wij sluiten graag af om 0:00 u voor de avondshift, om 17:00 op zondag, bedankt voor uw begrip.
Gelieve ons te verwittigen bij allergieën of speciale diëten