Menu JUNI

HAPJES

Champagne Premier Cru « Alain Bernard »

  • Koolrabi / Krab
  • Radijsjes / Plattekaas / Boekweit
  • Artisjok / Pulled duck

MENU

Paarl Heights, Chenin Blanc, 2019 [Paarl, Zuid-Afrika]
Kingfish / Biltong / Bloemen en kruiden

Perroy « Cuvée 48 » Grand Cru, Chasselas, 2016 [La Côte AOC, Zwitserland]
Langoustines / Gnocchi / Nantua saus

Inama ‘Val Liona’, Carmenère/Cabernet Sauvignon/Merlot, 2017 [Veneto, Italië]
Kalf / Pancetta / Aubergine / Radicchio / Borlotti

Aardbei / Nectarine / Chocolade

illy / thee


Prijs 
75 – zonder wijnen  (water en koffie inbegrepen)

95 – champagne en wijnen inbegrepen t.e.m. het hoofdgerecht

Dessertwijn: 7 euro


Wij zijn verplicht de deuren te sluiten om 23h30. Dank voor uw medewerking.

Gelieve ons te verwittigen bij allergieën of speciale diëten.