Menu JANUARI

HAPJES

Champagne Premier Cru « Alain Bernard »
Oester / Granité van komkommer en gin
Bisque van zeevruchten
Nobashispiesje

MENU

Les Hauts de Bergelle, Arufiac/Gros Manseng/Petit Corbu, 2017 (AOC Côtes de Saint-Mont, Frankrijk)
Bonito / Geitenkaas / Aardpeer / Avruga
+
Jeanne Gaillard, Chardonnay, 2020 (IGP des Collines Rhodaniennes, Frankrijk)
Griet / Pompoen / Risotto / Pancetta
+
Domaine des Anges, Syrah/Grenache, 2018 (AOC Ventoux, Frankrijk)
Pot-au-feu van kalf / Zwezerik / Wintergroenten
+
Dessertwijn
Tarte tatin / Kaneelijs / Sabayon
+
illy / thee

Prijs 
75 – zonder wijnen  (water en koffie inbegrepen)

95 – champagne en wijnen inbegrepen t.e.m. het hoofdgerecht

Dessertwijn: 7 euro


Wij sluiten graag af om 00:00 u voor de avondshift & om 17:00 op zondag. Bedankt voor uw begrip.
Gelieve ons te verwittigen bij allergieën of speciale diëten