Menu PASEN

HAPJES

Champagne Premier Cru « Alain Bernard »
Oester / Earl Grey
Makreel / Artisjok
Garnaalkroketje / Rodenbach

MENU

Galeam, Muscat, 2018 (DOC Alicante, Spanje)
Kreeft / Mango / Oosterse groentesalade
+
Bisque van strandkrab ‘onder bladerdeeg’
+
Catena, Chardonnay, 2018 (AOC de Mendoza, Argentinië)
1/2 Kreeft uit de oven / Tomatenboter / Basmati
+
La raison d’Hêtre by Jacques Thienpont, Merlot/Cabernet Franc (Bordeaux, Frankrijk)
Lam uit de Pyreneeën / Jonge lenteknolletjes / Jus van Garriguekruiden
Stoofpotje van lamszwezerik en paddenstoelen 
+
Omelette Sibérienne
+
illy / thee

Prijs 
79 – zonder wijnen  (water en koffie inbegrepen)

99 – champagne en wijnen inbegrepen t.e.m. het hoofdgerecht


Wij sluiten graag af om 17:00 op zondag. Bedankt voor uw begrip.
Gelieve ons te verwittigen bij allergieën of speciale diëten
.