Menu december

HAPJES

Champagne Premier Cru « Alain Bernard »
Tartaar van hert
Mosseltjes met prei en anijs
Rilette van everzwijn

MENU

Morandé, Gewürztraminer, 2018 [Casablanca Valley, Chili]
Ceviche van Corvina / Avocado / Koriander

Maison de la Villette, Chardonnay, 2018 [Sud Ouest, Frankrijk]
Gegrilde griet / Crème van aardpeer / Vanille / Duxelle van paddenstoelen / Mousselinesaus

Etéreo, Garnacha tintorero / Cabernet Sauvignon / Petit Verdot, 2017 [Castilla La Mancha, Spanje]
Fazant / Witloof / Radicchio / Spruitjes / Kasteelaardappelen / Worst van fazant met pistache

Gekarameliseerde banaantjes / Roomijs van Barraquito / Kaneel / Citrus

illy / thee


Prijs 
75 – zonder wijnen  (water en koffie inbegrepen)
95 – inclusief wijnen t.e.m. hoofdgerecht (water en koffie inbegrepen)

* dessertwijn – 7


Wij sluiten graag af om 0:00 u voor de avondshift, om 17:00 op zondag, bedankt voor uw begrip.
Gelieve ons te verwittigen bij allergieën of speciale diëten