Menu FEBRUARI

HAPJES

Champagne Premier Cru « Alain Bernard »
Plattekaas ‘Wambeekhoeve’ / Radijs
Carta di musica / Aubergine
Zalm / Mierikswortel

MENU

Serra 46, Verdicchio, 2018 (DOC Verdicchio dei Castelli di Jesi, Italië)
Sint-Jakobsvrucht / Steurgarnalen / Nduja / Agrum
+
Remordimiento, Chardonnay, 2019 (DO Jumilla, Spanje) 
Skrei ‘Wellington’ met  Serranoham & duxelle van paddenstoelen / Kreeftenbéarnaise 
+
La Canonica, Sangiovese/Merlot/Cabernet Franc, 2016 (AOC Toscana Rosso, Italië)
Brasvar varken / Zoete aardappel / Linzen / Broccolini
+
Trio van chocolade
+
illy / thee

Prijs 
75 – zonder wijnen  (water en koffie inbegrepen)

95 – champagne en wijnen inbegrepen t.e.m. het hoofdgerecht

Dessertwijn: 7 euro


Wij sluiten graag af om 00:00 u voor de avondshift & om 17:00 op zondag. Bedankt voor uw begrip.
Gelieve ons te verwittigen bij allergieën of speciale diëten
.